Quiche met snijbiet

Ingrediënten

500 gram snijbiet
200 gram wortelen
250 gram harde geitenkaas
3 eieren
bladerdeeg
cashewnoten
olijfolie
peper

Bereidingswijze

  • Oven voorverwarmen op 210 graden
  • Bereid het bladerdeeg voor zoals aangegeven op de verpakking
  • Was de snijbiet en snijd de stengels uit de bladeren
  • Snij de stengels in stukjes en stoof deze in wat olijfolie
  • Voeg na 10 minuten het in repen gesneden bladgroen toe
  • Stoom de jonge wortelen en snij ze in plakjes
  • Klop de eieren los en voeg de in blokjes gesneden geitenkaas toe
  • Kruid met veel peper
  • Voeg de snijbiet en wortelen toe
  • Bekleed een springvorm met het bladerdeeg en vul deze met het mengsel
  • Garneer de taart met wat cashewnoten
  • Bak de quiche ongeveer 20 minuten